Gulvafslibning i hele Østjylland

Hos Sport Gulvafslibning har vi base i Aarhus, men tilbyder professionel gulvafslibning i hele Østjylland. Vi har mange års erfaring med afslibning af gulve, og rådgiver gerne således at du får den optimale løsning til netop dit gulv. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi udfører derfor både gulvafslibning til privat og erhverv, samt på både nye og gamle gulve. Gulvafslibning passer til dig, der blot trænger til at friske gulvet lidt op. Har gulvet store ridser eller ujævnheder anbefaler vi en afhøvling af dine gulve. Se mere her.

Afslibning af gulve til fornuftige priser

Vi har fokus på høj kvalitet og ensartethed i alt vores arbejde, men samtidig skal det være til at betale sig fra. Derfor afsliber vi gulve til fornuftige priser, så alle kan være med. På billederne kan du se eksempler på et gulv før og efter afslibning og behandling.
Efter afslibningen af dine gulve anbefaler vi at du efterbehandler, da dette sikre et smukt finish og et sliddygtigt gulv. Læs mere om vores forskellige efterbehandlingsmuligheder under menuen gulvbehandling her på siden.

Professionel rådgivning

Det er vigtigt for os, at du får et slutresultat du kan være 100 procent tilfreds med. Vi lytter derfor til dine ønsker, og rådgiver om den bedste behandling, der dækker dine behov og drømme. Vi går kun glade hjem, når du er helt tilfreds med dit gulv. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 53 33 21 03 eller e-mail info@sportgulvafslibning.dk.