Gulvbehandling

Det er vigtigt for os, at slutresultatet både er holdbart og smukt. Derfor anbefaler vi varmt en gulvbehandling efter afhøvling eller afslibning af dine gulve.

Hvorfor overfladebehandle dit trægulv?

Såfremt du lader dit trægulv stå råt efter afslibning, vil det hurtigt blive plettet og ridset som følge af spildte væsker, snavs og daglig slitage. Med en overfladebehandling, beskytter du dit gulv mod førnævnte ting. Derudover bliver det meget nemmere for dig at holde gulvet rent. Alt efter hvilken overfladebehandling du giver dit trægulv præger du gulvets udseende, og giver det looket som du ønsker.

Flere typer overfladebehandlinger

Hos os kan du vælge følgende gulvbehandlinger:

  • Lakbehandling
  • Oliebehandling
  • Ludbehandling
  • Sæbebehandling

Når du skal vælge hvilken type overfladebehandling dine gulve skal have er det vigtigt at du overvejer hvor meget slid gulvet skal udsættes for, hvilken træsort gulvet er lavet af, og hvilket look du går efter. Klik dig ind på hver enkel af de ovenstående typer gulvbehandling for at læse mere, så du kan finde den rigtige efterbehandling til dine gulve. Vi rådgiver selvfølgelig, så du får den overfladebehandling der passer til dit gulv og din smag.